MUĞLA / FETHİYE - Fethiye Ömer Özyer Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuzun Sıradışı Spor Kulübünün 22 ile 25 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlediği Ürgüp, Göreme doğa gezisine öğrencilerimiz katıldılar.

Kas

TRİPPS Projemiz başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Proje katılan ortaklarımıza, projede emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Daha yeşil, daha temiz bir dünya için… İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için…

Ekm

15 Temmuz Destanı

15 Temmuz 2016 günü darbe girişimiyle karşı karşıya kalan Türkiye, milleti ve devletiyle omuz omuza verdiği direniş ve mücadeleyle tüm dünyaya örnek teşkil etmiştir. Türk demokrasisini hedef alan bu hain girişim, Türk halkının demokrasiyi ve seçilmiş iradeyi korumak için gösterdiği destansı direnişle geri püskürtülmüştür. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokağa dökülen Türk milletinin gösterdiği cesaret ve kararlılıkla elde edilen bu zafer, dünyada örneği olmayan bir ruh halini ve demokrasi bilincini ortaya koymaktadır. Zaferle sonuçlanan bu anlamlı direnişi ve mücadele ruhunu toplumsal hafızada her daim diri tutmak amacıyla “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”  her yıl özenle hazırlanan çeşitli etkinliklerle anılmaktadır.

Ock

Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu şiir okuma yarışmasında 11 /E sınıfından Ece TUNÇ, Muğla 1.si olmuştur. İleriki tarihlerde Manisa'da düzenlenecek bölge şampiyonasına katılacaktır.